De specialist in legionellapreventie
Foto zwemmer, onderzoek en apparatuur

Legionella gevonden in douches kleedkamers


DOKKUM - In de douches van de gymzalen aan de Ljurk in Dokkum en in die van Ternaard is Legionella gevonden. Dat bevestigt de gemeente Dongeradeel. Sporters die van de zalen gebruik maken kunnen daardoor al ruim vier weken niet douchen. Ze kregen overigens niet de werkelijke reden te horen. Op de deuren is alleen te lezen dat er onderhoud aan de douches wordt gepleegd.

De legionella werd in de kerstvakantie geconstateerd tijdens een periodieke controle volgens de geldende wet- en regelgeving. Omdat de scores voor legionella te hoog waren, werd een installatiebedrijf ingeschakeld om de douches weer legionellavrij te maken. Het betreft een lage score legionella en sporters zijn volgens een ambtenaar van de gemeente Dongeradeel ook niet in gevaar geweest. Als na een herbemonstering blijkt dat er geen legionella meer voorkomt, worden de douches weer vrij gegeven.

 


bron: www.waldnet.nl

     Inloggen


Het laatste nieuws

Verhuizing TPC BeheerILT inspecteert truckstops op legionellaOnschuldige variant van Legionella aangetroffen bij BMCLegionella gevonden in helft gemeentelijke sporthallen6 zieken en 1 dode door legionellabesmetting in SalouLegionella aangetroffen in drie sporthallen in EmmenDouches op sportpark Tegelen weer vrij van legionellaHASLOU COMPLEX LEGIONELLAVRIJMaatregelen tegen legionella goedgekeurdLegionella bacterie en asbest in de flatWeer legionella in WestwijkLegionella gevonden in douches kleedkamersMade in Limburg 24 okt 2015Legionella bewoner Maria Mater in t VeldLegionella treft bordeelKunstenaar Cor Melchers overlijdt aan legionellaLegionella eist levens in New YorkLegionella in douches Alkmaarse basisschoolKans op legionella in douche hygienesluisLegionella aangetroffen in RivierenbuurtLegionella in gymzalen Eys en WahlwillerLegionella in kleedlokalen buitensportLandelijk Overlegorgaan Preventie Legionella LOPLLegionella in kleedlokalen van Geusseltbad in MaastrichtKoeltorens oorzaak legionella PortugalMan overleden na besmetting met legionella in GrosthuizenVerhoogd aantal meldingen van legionelloseLegionella in drinkwater Arcus College HeerlenLegionellabacterie bedreigt OktoberfestenLegionella gevondenJuridische knelpunten bij toepassing alternatieve techniekenLegionella ziekte aantal gemelde gevallen blijft stijgenBerichtgeving uit Duitsland over de legionella uitbraakGolf van ziekte in Warstein zoeken naar vervuilde aircoeKiosk Caleffi instructies op YoutubeILT inspecteert hotels op legionella maatregelenLandelijk congres Alternatieve technieken tegen LegionellaOpnieuw legionella in SportcentrumLegionella bij tandheelkunde van UMCGLegionella alarm voor hardlopers Batavierenrace

Total Project Care
Hofkamp 12
6161 DC Geleen

Tel. : +31 (0)46 - 4361200
Fax : +31 (0)46 - 4361480

info@totalprojectcare.nl

© 2013 TPC   |   Privacy/Cookie statement   |   © Website Pyramid-IT