De specialist in legionellapreventie
Foto zwemmer, onderzoek en apparatuur

Kunstenaar Cor Melchers overlijdt aan legionella


HUISSEN – Kunstenaar Cor Melchers (61) is dinsdagmorgen overleden aan de gevolgen van een legionellabesmetting. Waar hij die bacterie heeft opgelopen is niet bekend.


De geboren en getogen Huissenaar en onderwijzer aan de Arnhemse basisschool De Laarakker schilderde sinds 2003 en maakte de laatste jaren steeds meer naam met zijn naïef expressionistisch werk. In 2008 won hij de Mieke Bles Kunstprijs met zijn romantische landschappen, impressies van dorpen, steden en Betuwse boomgaarden.Kinderboek
Melchers deed veel om kunst te bevorderen. Hij gaf workshops, werkte mee aan een kinderboek, zette in Huissen Kunst in de Etalage op en Kunstplatform Mea Vota, een groep Huissense kunstenaars. Hij exposeerde meer en meer, in Nederland, Italië en het Amsterdamse Hotel Pulitzer.

 


Biografie
Vorig jaar verscheen zijn biografie: Cor Melchers, schilder van kleurende eenvoud. Elitair werd hij niet. “We moeten af van het idee dat je alleen met je kunst naar buiten mag komen, als het professioneel is”, vond hij. Melchers had net besloten minder te gaan werken om meer tijd aan zijn kunst te besteden.

 


Bron: www.stichtingveteranenziekte.nl

     Inloggen


Het laatste nieuws

Verhuizing TPC BeheerILT inspecteert truckstops op legionellaOnschuldige variant van Legionella aangetroffen bij BMCLegionella gevonden in helft gemeentelijke sporthallen6 zieken en 1 dode door legionellabesmetting in SalouLegionella aangetroffen in drie sporthallen in EmmenDouches op sportpark Tegelen weer vrij van legionellaHASLOU COMPLEX LEGIONELLAVRIJMaatregelen tegen legionella goedgekeurdLegionella bacterie en asbest in de flatWeer legionella in WestwijkLegionella gevonden in douches kleedkamersMade in Limburg 24 okt 2015Legionella bewoner Maria Mater in t VeldLegionella treft bordeelKunstenaar Cor Melchers overlijdt aan legionellaLegionella eist levens in New YorkLegionella in douches Alkmaarse basisschoolKans op legionella in douche hygienesluisLegionella aangetroffen in RivierenbuurtLegionella in gymzalen Eys en WahlwillerLegionella in kleedlokalen buitensportLandelijk Overlegorgaan Preventie Legionella LOPLLegionella in kleedlokalen van Geusseltbad in MaastrichtKoeltorens oorzaak legionella PortugalMan overleden na besmetting met legionella in GrosthuizenVerhoogd aantal meldingen van legionelloseLegionella in drinkwater Arcus College HeerlenLegionellabacterie bedreigt OktoberfestenLegionella gevondenJuridische knelpunten bij toepassing alternatieve techniekenLegionella ziekte aantal gemelde gevallen blijft stijgenBerichtgeving uit Duitsland over de legionella uitbraakGolf van ziekte in Warstein zoeken naar vervuilde aircoeKiosk Caleffi instructies op YoutubeILT inspecteert hotels op legionella maatregelenLandelijk congres Alternatieve technieken tegen LegionellaOpnieuw legionella in SportcentrumLegionella bij tandheelkunde van UMCGLegionella alarm voor hardlopers Batavierenrace

Total Project Care
Hofkamp 12
6161 DC Geleen

Tel. : +31 (0)46 - 4361200
Fax : +31 (0)46 - 4361480

info@totalprojectcare.nl

© 2013 TPC   |   Privacy/Cookie statement   |   © Website Pyramid-IT