De specialist in legionellapreventie
Foto zwemmer, onderzoek en apparatuur

Beheersystemen


Als het waterleidingbedrijf bij u een controle komt uitvoeren voor legionella zal er gevraagd worden naar het legionellabeheersplan. Het legionellabeheersplan is het resultaat van een risicoanalyse. In het legionellabeheersplan (logboek) staan alle werkzaamheden die u uit moet voeren om een eventuele legionellabesmetting tegen te gaan.

Wij kunnen ook voor u een legionellabeheersplan maken. Wij bieden daarin de keuze voor een 'papieren' of een digitale variant. Onze voorkeur gaat uit naar een digitaal legionellabeheersplan, omdat uit ervaring blijkt dat deze makkelijker bij te houden is. 

Wij kunnen veel meer zeggen over onze visie over legionellabeheersplannen. 
U kunt ons ook bellen op 046-4361200 of mailen via info@totalprojectcare.nlKemper Systeem


Het systeem waarborgt dat aan het afnamepunt steeds kwalitatief hoogwaardig vers water getapt kan worden. Door de automatische doorstroming vindt geen opbouw van biofilm plaats en kan het drinkwater niet worden opgewarmd door externe factoren zoals omgevingstemperatuur en/of CV.

Het innovatieve KHS systeem zorgt in combinatie met een doordacht installatieconcept hiervoor, zodat er geen alternatieven gebruikt hoeven te worden die het drinkwater en de gezondheid negatief kunnen beinvloeden en specifiek beheer nodig hebben.
  

Caleffi Legiomix


Dit elektronisch mengventiel wordt gebruikt in centrale warmwaterinstallaties voor sanitaire toepassingen. De LEGIOMIX is voorzien van een speciale regelaar waarmee een thermische desinfectie uitgevoerd kan worden ter bestrijding van de legionellabacterie. Bovendien kan men nagaan of de ingestelde temperatuur en desinfectieperioden gerespecteerd zijn en indien nodig corrigerende acties uitvoeren. De temperatuurniveaus en desinfectietijden kunnen aangepast worden aan het soort systeem en de behoefte van de gebruikers. De LEGIOMIX® desinfecteert, beheert, registreert, archiveert en signaleert alle data en gemeten temperaturen. Door een optionele interface kan men deze informatie downloaden en bewaren op de computer en ook de instellingen wijzigen.     Inloggen


Het laatste nieuws

Verhuizing TPC BeheerILT inspecteert truckstops op legionellaOnschuldige variant van Legionella aangetroffen bij BMCLegionella gevonden in helft gemeentelijke sporthallen6 zieken en 1 dode door legionellabesmetting in SalouLegionella aangetroffen in drie sporthallen in EmmenDouches op sportpark Tegelen weer vrij van legionellaHASLOU COMPLEX LEGIONELLAVRIJMaatregelen tegen legionella goedgekeurdLegionella bacterie en asbest in de flatWeer legionella in WestwijkLegionella gevonden in douches kleedkamersMade in Limburg 24 okt 2015Legionella bewoner Maria Mater in t VeldLegionella treft bordeelKunstenaar Cor Melchers overlijdt aan legionellaLegionella eist levens in New YorkLegionella in douches Alkmaarse basisschoolKans op legionella in douche hygienesluisLegionella aangetroffen in RivierenbuurtLegionella in gymzalen Eys en WahlwillerLegionella in kleedlokalen buitensportLandelijk Overlegorgaan Preventie Legionella LOPLLegionella in kleedlokalen van Geusseltbad in MaastrichtKoeltorens oorzaak legionella PortugalMan overleden na besmetting met legionella in GrosthuizenVerhoogd aantal meldingen van legionelloseLegionella in drinkwater Arcus College HeerlenLegionellabacterie bedreigt OktoberfestenLegionella gevondenJuridische knelpunten bij toepassing alternatieve techniekenLegionella ziekte aantal gemelde gevallen blijft stijgenBerichtgeving uit Duitsland over de legionella uitbraakGolf van ziekte in Warstein zoeken naar vervuilde aircoeKiosk Caleffi instructies op YoutubeILT inspecteert hotels op legionella maatregelenLandelijk congres Alternatieve technieken tegen LegionellaOpnieuw legionella in SportcentrumLegionella bij tandheelkunde van UMCGLegionella alarm voor hardlopers Batavierenrace

Total Project Care
Hofkamp 12
6161 DC Geleen

Tel. : +31 (0)46 - 4361200
Fax : +31 (0)46 - 4361480

info@totalprojectcare.nl

© 2013 TPC   |   Privacy/Cookie statement   |   © Website Pyramid-IT